Välj en sida

Ställ en fråga

Här kan du skicka in frågor på sådant du inte riktigt förstår i din egen helandeprocess. Din högst personliga fråga kan dessutom hjälpa andra eftersom det personliga lätt kan göras generellt och ge insikter även till andra. Vi svarar på frågorna med jämna mellanrum. Vill du vara anonym så skriv ett namn som vi kan använda, annars tar vi ditt förnamn. Du kan skriva hur utförligt du vill, vi kan dock komma att korta ner frågan när vi lägger ut den. Maila din fråga till ask@leeseger.com. Svaret presenteras tillsammans med frågan här på sidan. Du kan kommentera om du vill, och det kan även du som läser och kanske blir berörd för egen del. 

Rohan kallar

Rohan kallar

Hej! Du behöver vara inloggad och medlem i Daybyday Community för att läsa detta. Vill du gå med? Läs här! Välkommen in och med! Logga in gör du i menyn.

Ny självkänsla

Ny självkänsla

    FRÅGA: Hej Lee!I natt drömde jag något som jag inte riktigt förstår och som är starkt kopplad till min livssituation. Som bakgrund till drömmen vill jag berätta att jag har varit studieledig från mitt jobb hela höstterminen och ska börja arbeta om...

Vacker sårbarhet

Vacker sårbarhet

    FRÅGA: Hej Lee!Jag drömmer om att min drömgrupp träffas i en lokal med vår manliga drömledare. Han säger att idag ska vi jobba med garn. Jag såg framför mig att vi skulle sitta två och två mittemot varandra och göra olika mönster genom att turas om...

Transformation

Transformation

    FRÅGA: Hej Lee!Jag har ” jobbat på” med sakralchakrat den senaste tiden. Målat flera dörrar som sett helt olika ut, mediterat osv. Jag har känt hur jag hämtat tillbaka kraft och självkänsla. Jag vågar ta för mig. Så hände något förra veckan....

Sluta jämföra

Sluta jämföra

    FRÅGA: Hej Lee!Jag har haft några tung/tröga dagar med mkt trötthet ... tidiga morgnar (vaknat vid två-tiden). Förstår att det var mycket som återigen skulle upp till ytan i mig ... men önskar lite hjälp att bena ut ... ser inte lusten livskraften och...

Renoveringsprojekt

Renoveringsprojekt

    FRÅGA: Hej Lee!Det händer så mycket med mig nu och det är inte tungt, självklart jobbigt emellanåt men samtidigt njuter jag på nått konstigt sätt. I veckan har jag varit hemma från jobbet och bara tagit hand om mig själv. Dessutom har jag målat 😍 Min...

Möte med en healer

Möte med en healer

    FRÅGA: Hej Lee! Nu har jag en fråga igen... har kanske inte med mitt eget helande att göra... men jag blir så fundersam.... För ett år sedan fick jag en ny kollega. Det dröjde inte mer än en vecka så blev hon sjuk. Hon kom tillbaka och blev sjuk igen...

Vem är det som är envis?

Vem är det som är envis?

    FRÅGA: Hej Lee! Jag hade en dröm i natt som jag skulle vilja ha hjälp att tolka. Drömde att jag var på ett stort hotell med flera kvinnor. Jag skulle ta hissen till mitt rum för jag skulle få skjuts hem. Jag bodde på våning 2, så jag tryckte på den...

Kanske är det dags?

Kanske är det dags?

    FRÅGA: Hej Lee!Jag har åter en fråga, som jag inte vet vart jag ska vända mig, för att få svar på. Du brukar ha bra råd och idéer! I december 1991 var jag höggravid och skulle föda vårt tredje barn i början av Jan 92. Det blev inte så, hon - Matilda -...

Moskébesök

Moskébesök

    FRÅGA: Hej Lee!Jag hade en dröm som jag inte riktigt förstår vad den vill säga. Jag och ett gäng tjejer stod i kö för att bli insläppta i en moské. Vår grupp var där som utomstående och kände oss lite spända. Kön gick snabbt framåt och vi skyndade oss...

Fokus på skönheten

Fokus på skönheten

    FRÅGA: Hej Lee! Bakgrund - på morgonen hoppade följande kort ut när jag frågade vad som behövde helas i mig nu. Universum, Skam, Naturen, Utanförskap, Maskulin energi Efter distanshealingen hade jag svårt att sova, som om något pockade på. Till slut...

Underjorden kallar

Underjorden kallar

    FRÅGA: Hej Lee! Hej kära Lee! 💖För några nätter sedan drömde jag följande: Jag gick på en vacker stig i skogen. Det var ljust, lummigt och härligt. Plötsligt står det en vänlig ung kvinna framför mig. - Här är en genväg du kan ta, säger hon och visar...

Naturens magiska helande

Naturens magiska helande

    FRÅGA: Hej Lee!I går morse hade jag en fin dröm. Önskar lite feedback om möjligt Drömmen: Jag och några till är på väg till det nya hus som vi köpt (tror att det är Anders o jag). De andra som är med är min bror Peter och Tina, en vän som stabilt...

Själens semesterresa

Själens semesterresa

    FRÅGA: Hej Lee!Vid flera tillfällen vaknar jag tvärt, sätter mig upp…hjärtat dunkar hårt och jag skriker - ”Åh NEJ! Jag har glömt mina mediciner, mineraler och vitaminer!!  Vi har rest bort...är långt, långt borta. I Australien sist.Panikkänsla över...

Kundaliniresning

Kundaliniresning

    FRÅGA: Hej Lee!Jag skulle vilja vara anonym, det är lite känsligt det här som jag skriver om men jag känner att det är många som skulle säkert bli hjälpta om man pratade mera om de här sakerna.Det är nämligen så att jag har varit med om en hel del...

Tappa energin

Tappa energin

    FRÅGA: Hej Lee! Jag har en fråga, som jag tror kan beröra andra också, åtminstone har flera kvinnor jag pratat med upplevt samma sak. Min sambo är sjukskriven och har varit så ett tag. Jag har ju sjukpension i grunden och är mestadels hemma. När han...

Acceptera den du är

Acceptera den du är

    FRÅGA: Hej Lee!Jag har ju pratat med dig tidigare om att jag tar in allas energi så lätt. Och vi har ju gjort en del övningar på det.Jag vet att det är ännu svårare nu när jag är utmattad. Kan ju tolka andras energi som min och kan tolka vissa saker...

Vägledning och kristendom

Vägledning och kristendom

    FRÅGA: Hej Lee! Jag vill berätta om några saker som hänt efter jag börjat använda din kortlek. För ett par veckor sedan skulle jag ta tunnelbanan till stan. Innan jag åkte drog jag ett kort "sorg". Men jag är ju inte ledsen, tänkte jag och åkte iväg....

Se orber med blotta ögat

Se orber med blotta ögat

    FRÅGA: Hej Lee!Jag har nyss blivit medlem i Daybyday Community samt börjat sedan augusti använda din kortlek dagligen. För cirka ett år sedan började jag lite då och då se runda genomsynliga cirklar, som såpbubblor med en prick i. Cirklarna kan dyka...

Låtsaskompisar

Låtsaskompisar

    FRÅGA: Hej Lee! Jag skulle vilja fråga lite om låtsaskompisar, som det brukar kallas när man är liten. Jag hade tre stycken, som hette Ia, Oa och Perena 😆Jag minns inte så mycket själv av de men mina föräldrar har berättat. Det började ganska tidigt,...

Bröllopet

Bröllopet

    FRÅGA: Hej Lee! De två nya meditationerna Den orange dörren (lyssnade 2 ggr igår) och En kraftfull Vandring ... som jag lyssnade på när jag lagt mig igår ... har rört om i djupet på mig. Det är så det verkar eftersom jag drömde det jag drömde i natt....

Våga släppa lojaliteten

Våga släppa lojaliteten

    FRÅGA: Hej Lee!I går när jag låg på stranden och tittade upp i himmeln så bildade ett moln min hund Thuva ja jag tittade flera gånger det såg verkligen ut som Thuva efter en stund skingrades molnen och Thuva försvann Vad var det här? Var det ett...

Hitta lusten igen

Hitta lusten igen

    FRÅGA: Hej Lee!Jag har tappat bort sexlusten och var sjutton har jag lagt den kan man undra. Ett känsligt ämne eller inte, jag behöver undra och få hjälp.När man läser om den ålder jag är i 59 år så beror det på klimakteriet, sexlusten minskar och...

Ny identitet

Ny identitet

    FRÅGA: Hej Lee!Bakgrund - somnade och sov gott till klockan 02.00 ... kunde inte somna om... utan kände att det var ngt som skulle fram. Så jag funderade över mitt liv bakåt, åren med barnens pappa Peter... hans mamma som skulle begravas idag på...

Isen håller

Isen håller

    FRÅGA: Hej Lee!Det har vart jobbigt några dagar igen. Tappat bort mej, orkeslös lessen och ångest. Jag har besvärligt i vänstra skuldraområdet... det sträcker sej ut till armen. Detta kommer o går. Jag vet inte om Kryckan triggar igång det (använder...

I tomrummet efter dramat

I tomrummet efter dramat

    FRÅGA: Hej Lee!Jag har 2 kvällar i rad bett om vägledning och kraft och har då också fått starka drömmar som skakar om mej. I natt drömde jag att vi var ett gäng hemma hos oss.... vi ska på mammas begravning. En manlig kompis i soffan säjer... jag...

Nya jaktmarker

Nya jaktmarker

    FRÅGA: Hej Lee!Jag drömde att jag skulle skjuta bark med gevär/hagelbössa. Insåg att barken som låg på marken (tallbark) var alldeles för mjuk och spröd att skjuta på. Allt kändes lugnt självklart och odramatiskt. Jag funderade över hur jag skulle...

Mormors känslor

Mormors känslor

    FRÅGA: Hej Lee!Jag var nyligen på semester och bodde på ett underbart ställe. Sista dagen när vi hade gjort oss i ordning för hemresan bad jag min man att ta ett foto på mig på vår uteplats. Jag stod i klänning och log mot kameran. Då översköljdes jag...

Självkritik och kraft

Självkritik och kraft

    FRÅGA: Hej Lee!Jag jobbar just nu med min nacke, som jag haft ont i sedan tonåren. Drömmer och får till mig mycket som sakta släpper, med hjälp av massage och healing. För knappt en vecka sedan blev jag väldigt besviken på en vän. Det hela handlade om...

Ceremonier som fördjupar

Ceremonier som fördjupar

    FRÅGA: Hej Lee!Jag behöver hjälp med att tyda en dröm som blev så stark och den satte i gång något i mig. Lite bakgrund innan jag kommer till drömmen då jag tror det är viktigt.  I gryningen på midsommarafton gick jag ut för att plocka gråbo som jag...

Skuggsidor

Skuggsidor

    FRÅGA: Hej Lee!Måste fråga dig om ett återkommande drömtema jag har, särskilt som det kom tillbaks i en ny skepnad i natt. Jag hade en pojkvän när jag var 17–24 år. Vi gjorde slut för 12 år sen och har ingen kontakt idag. Jag har gjort en massa arbete...

Dags att gå i ide?

Dags att gå i ide?

    FRÅGA: Hej Lee! Jag hade en fin upplevelse idag i Skrylleskogen. Jag gick 3 km rundan och mot slutet kände jag att jag skulle sakta ner och titta in i skogen åt höger. Visuellt såg jag en brun björn som ville ha min uppmärksamhet. Han sprang lite runt...

Lita på din begåvning

Lita på din begåvning

    FRÅGA: Hej Lee! Jag älskar din kortlek och lägger kort varje dag. Din fina vägledning igenom denna sidan & kort är fantastisk 🙌💚 När jag mediterar så är oftast allting svart, ibland kan ljus flamma omkring och skapa mönster och ibland kan jag ”se”...